Arlan Feiles in concert, met special guest Harcourt Klinefelter

12 October 19 20:00

Evenement Beschrijving

Een inspirerend avondje wordt dit! Met Harcourt Klinefelter, de rechterhand van ds Martin Luther King en de Amerikaanse singer-songwriter Arlan Feiles. Klinefelter was drie jaar lang de rechterhand van de beroemde MLK in de roerige jaren zestig. Nog altijd trekt Klinefelter de wereld over met zijn boodschap van liefde en gelijkheid, in de geest van Martin Luther King.
De lezing van Klinefelter wordt gevolgd door een concert van singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Arlan Feiles uit New Jersey. Feiles is een spannende mix van topartiesten als John Fullbright, Woody Guthrie, Bob Dylan, met een vleugje Randy Newman. Feiles werd ontdekt door Rock & Roll Hall of Fame producer Tom Dowd. Hij bracht meerdere bewierrookte albums uit en zijn songs zijn te horen in diverse tv-programma’s en films, o.a. in de Oscarwinnende film ‘Dallas Buyers Club’. Naast muzikant is Arlan een man met een sociaal hart, die zich inzet voor de mensenrechten. Zie daar ook de link met Martin Luther King en Klinefelter.
De veelzijdige Arlan Feiles maakt catchy nummers waarbij zijn stem laveert tussen roots, folk en soul. Hij speelt net zo makkelijk op gitaar, als op piano.
 
"Arlan is like a modern Bob Dylan, though he sings a sight better" – Tom Dowd
 
Tickets kosten 12,50 euro (ex.1,20 euro servicekosten) in de voorverkoop. Op de avond zelf kosten de tickets 15 euro aan de deur.
De deuren openen om 19.15 uur

 

Dit event kost: €13.70

Koop tickets