Company of Fools live (met Ralph van Manen en de gebroeders Riekerk)

29 February 20 20:00

Evenement Beschrijving

Ralph van manen en de broers Tommy en Robert Riekerk waren een absoluut begrip in de jaren negentig met hun sfeerrijke en loepzuivere close harmony. Hoe tof is het dat ze zaterdag 29 februari naar Doetinchem komen voor een bijzonder concert in het kader van hun Company of Fools.
Als oude muzikale vrienden elkaar vinden, kunnen er mooie dingen gebeuren. In de jaren ’90 veroverde Ralph van Manen met zijn vaste muzikale kompanen Tommy en Robert Riekerk de Nederlandse zalen. Waar zij speelden, zaten de zalen vol. Hun unplugged-optredens waren geliefd bij een breed publiek. De jaren daarna gingen de 3 mannen hun eigen muzikale weg, zonder elkaar ooit echt uit het oog te verliezen. En de liefde voor gezamenlijke Close Harmony bleef. En nu gebeurt alsnog waar velen al zo lang op hopen: Een CD van het trio met nieuw werk. Hetzelfde muzikale talent, nu puttend uit meer levenservaring.
En zaterdag 29 februari komt het drietal naar de sfeervolle en akoestiekrijke zaal van het Nieuwe Dijkhuis. Om nieuw en oud materiaal ten gehore te brengen. En daar zijn we supertrots op!

Tickets kosten 17,50 euro (incl. servicekosten) in de voorverkoop en 20 euro op de avond zelf.

Het concert begint om 20 uur. De deuren openen om 19.15 uur.

Dit event kost: €17.50

Koop tickets