Alleen nog tickets aan deur: In Concert: Diana Jones en Arlan Feiles

16 October 21 19:30

Evenement Beschrijving

Twee Amerikaanse topartiesten voor de prijs van 1: Diana Jones, met in het voorprogramma Arlan Feiles.
Diana Jones is een intense singer-songwriter uit Amerika, die in eigen land wordt vergeleken met Johnny Cash. En dat is niet voor niks. Ze schreef de prachtigste donkere liedjes die hun oorsprong lijken te hebben in de Appalachian folktraditie. Van duistere murderballads tot plattelands romantiek, Diana weet het allemaal zeer beeldend te brengen.
Haar murderbalad If I had A Gun bracht ze al eens ten gehore in de show van Jools Holland en Joan Baez nam haar ontroerende mijnwerkers lied Henry Russell’s Last Words recent op. Ook in de Volkskrant sprak men over “Verplichte kost voor liefhebbers van intense bluegrass en antieke country”. Verder tourde Diana Jones al met vele grote artiesten als Janis Ian, Mary Gauthier en Steve Earle.
In september 2020 verscheen haar nieuwe studio album dat Song To A Refugee heet en wat geheel in het teken staat van de verhalen van vluchtelingen op zoek naar een veilig heenkomen. Op dit album krijgt ze medewerking van een aantal prominente muzikale gasten zoals Steve Earle, Richard Thompson en Peggy Seeger .
In het voorprogramma van dit concert staat Arlan Feiles, bepaald geen onbekende voor bezoekers van het Nieuwe Dijkhuis. De Amerikaanse singer-songwriter met zijn indringende stemgeluid trad eerder op tijdens een bijzondere avond over Martin Luther King, een held en voorbeeld van Arlan Feiles. Hij is een spannende mix van topartiesten als John Fullbright, Woody Guthrie, Bob Dylan, met een vleugje Randy Newman.
De avond met Jones en Feiles begint zaterdag 16 oktober bij uitzondering om 19.30 uur. Tickets kosten 17,50 euro (inclusief servicekosten) en 20 euro aan de deur op de avond zelf.

 Coronamaatregelen

Wij houden ons aan de regels van de overheid. We vragen bezoekers thuis te blijven wanneer u verkoudheidsklachten en/of koorts hebt. Bij binnenkomst vragen we ook om een vaccinatiebewijs, een testuitslag of een bewijs dat u corona gehad hebt. Het spijt ons dat we deze controlemaatregelen moeten nemen, maar we kunnen niet anders als we met elkaar mooie, inspirerende avonden willen beleven.

Dit event kost: €20.00

Koop tickets