Maaltijdproject

Het nieuwedijkhuis - Maaltijdproject

Wat is het Maaltijdproject?

Elke Doetinchemmer, elke Achterhoeker is waardevol. Dat is de basis van onze activiteiten. Daarom zetten we ons ook in om onze gasten zich daadwerkelijk waardevol te voelen. Daarvoor hoef je bij ons geen volle portemonnee te hebben. 

Een team van bevlogen vrijwilligers kookt en serveert de heerlijkste maaltijden, en de maaltijden zijn nog gezond ook! Er wordt gekookt met dagverse producten, die deels ter beschikking zijn gesteld door de Jumbo Supermarkt. Gasten van het maaltijdproject hoeven niet te betalen voor deze maaltijd, en ze hoeven zich van tevoren ook niet op te geven. Dit zorgt voor een bijzondere, ongedwongen sfeer en veel gezelligheid. Het maaltijdproject bestaat inmiddels meer dan tien jaar en is ontstaan als een initiatief vanuit de baptistengemeente. Inmiddels draait het project al weer jaren op de inzet van vrijwilligers uit allerlei kerken. Maar je hoeft zeker niet kerkelijk te zijn om een hapje mee te eten. 

Helaas hebben we vanwege corona al een tijd lang niet vuur u kunnen koken. Er zijn inmiddels ook andere, nieuwe ontwikkelingen gaande. De locatie van het maaltijdproject gaat veranderen. Houd ons in de gaten!

Straks weer: Elke dinsdag, aanvang 18 uur. Kom ook een keer kijken, u bent van harte uitgenodigd om mee te eten.

Voor meer informatie: hetnieuwedijkhuis@gmail.com