Verhuur

Het nieuwedijkhuis - Verhuur

Ruimte huren in Erfgoed De Stadswal?

Stichting het Nieuwe Dijkhuis organiseert concerten en voorstellingen in Erfgoed De Stadswal. Zelf iets organiseren in dit prachtige pand? Dat kan! Of het nu gaat om een sfeervol concert of een bedrijfspresentatie. Of het nu gaat om een congres, een vergadering of workshop, een studiedag of feestje. De ruimtes van De Stadswal zijn multifunctioneel ingericht en daarom geschikt voor allerlei doeleinden. In de concert- en conferentiezaal is ruimte voor 250 gasten. Daarnaast beschikt het gebouw over ruimtes die multifunctioneel inzetbaar zijn. In de sfeervolle serre is ruimte voor zo'n vijftig gasten.

Verspreid over het gebouw zijn diverse vergaderlokalen beschikbaar. Gasten kunnen desgevraagd een lunch, hapjes en drankjes aangeboden worden. Erfgoed De Stadswal heeft de beschikking over eigen technische ondersteuning en middelen. Deze kunnen op aanvraag en meerprijs ter beschikking gesteld worden. Goede redenen om voor uw evenement te kiezen voor Erfgoed De Stadswal.

 - Sfeervolle en monumentale omgeving

- Ruimtes voor kleine en grote groepen, van 6 tot 250 gasten

- Gepassioneerde medewerkers

- Heerlijke hapjes en drankjes in overleg

- Centraal gelegen in Doetinchem

- Parkeergarages om de hoek

- Aantrekkelijk geprijsd

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van ons gebouw en de prijzen die we vragen voor de verhuur, kan contact opnemen met Henk Dijk, coördinator van Erfgoed de Stadswal: 06-22397925.